Nyheder

Vil du modtage Euphonias nyhedsmail? Tilmeld dig her

Vi er i topform til to gange Messias i weekenden. Det er stadig muligt at købe billetter, de sidste sælges i døren fra kl. 15 efter først til mølle princippet.

Det ligger nu fast, at Kammerkoret Euphonia opfører Bachs h-mol Messe i Marmorkirken lørdag d. 6. og søndag d. 7. april, begge dage kl. 16. Billetsalget går i gang hos Ticketmaster lørdag d. 1. dec.

Euphonia synger bl.a. satsen Lacrymosa fra Mozarts Requiem i forbindelse med gudstjenesten på Alle Helgen søndag, d. 4. nov., i Korsvejskirken på Amager

Koret opfører "Die Weihnachtsgeschichte" af den tyske komponist Hugo Distler to gange i december.
Koncerterne afsluttes med en afdeling med kendte, danske julesalmer og engelske Christmas Carols.

Euphonia giver koncert i Jesuskirken i Valby:

Mandag d. 29. oktober kl. 19.30

Stemningen var fin ved den første prøve efter sommerferien, hvor vi tog hul på "Die Weihnachtsgeschichte" af Hugo Distler. Rigtig spændende musik.

Måske er du en dygtig sanger, der er kommet til byen for at påbegynde et studium. Du skal være velkommen til at komme til foresyngning i Euphonia

Vi ser rigtig meget frem til koncertturne til Island i oktober, hvor vi bl.a. skal opføre Duruflés Requiem med Sven Verner Olsen ved orglet.

Koret opfører det program, vi senere på måneden skal turnere med på Island.
Koncerten finder sted i Korsvejskirken mandag d. 8. oktober kl. 19.30.

Koret har netop besluttet, at man efter sommerferien vil tage fat på værket "Die Weihnachtsgeschichte" af den tyske komponist Hugo Distler (1908-1942)
Hundesvær og højkompleks, men også ualmindelig spændende musik. Vi glæder os.

Pages